Whiteboard animatie laten maken?

Jouw boodschap, binnen 1 minuut eenvoudig en begrijpelijk voor je doelgroep.

Óók als dat een heel complex verhaal is.

Voorbeelden van whiteboard animaties:

Waarom Animeerwaarde?

Het script wordt 

voor je geschreven.

Het script is de basis van een animatie. Dit moet een verhaal zijn wat echt raakt bij jouw doelgroep. Daaromwordt dit voor -en met- je gedaan.

Het script gaat 

niet over jou.

Hoe goed je product of dienst is, is leuk. Maar je klant wil weten dat jij zijn probleem herkent. En het kan oplossen. Daarom gaan we op de stoel van jouw klant zitten en schrijven het script met jouw klant in gedachten.

Ambachtelijk

handgetekend.

De animaties van Animeerwaarde zijn écht handgetekend. Geen computerhand dus. Dat geeft een unieke een eerlijke look en feel. Én het staat voor échte creativiteit. 

Professioneel

Sound Design

Geluid kan een animatie maken of breken. Door de juiste subtiele geluideffecten komt je animatie als het ware tot leven en raakt de kijker op een onbewust niveau. Hierdoor gaat deze sneller over tot het opvolgen van je Call to Action.

Wie is Paul van Aarle?

Ik geloof in het visualiseren van informatie en in de kracht van eenvoud.

Na het afronden van de Design Academy Eindhoven, was ik van 2004 tot 2010 ontwerper van het programma Domino Day (bekend van TV). Daarna heb ik me gespecialiseerd in copywriting en (internet)marketing.

Sinds 2014 heb ik gekozen om mijn passie voor animatie te gaan volgen.
Alle skills (creativiteit, copywriting, marketing) komen hierin samen. 

Ik help je graag om jouw boodschap kraakhelder te maken voor jouw potentiële klanten, middels een écht handgetekende whiteboard animatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden

van jouw whiteboard animatie?